Appareils et accessoires
Tomato Soup Paste
Prép. 5min
Total 35min
2 jars
Ingrédients
-
fresh tomatoes ripe, peeled skin and cut in quarters600 g
-
red onions cut in quarters150 g
-
fresh ginger cut in slices20 g
-
vegetable oil130 g
-
tomato purée200 g
-
oyster sauce30 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought, adjust to taste2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
996 mg
Protides
6 g
Calories
3130 kJ /
748 kcal
Lipides
66 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
38 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hot Pot Gathering
11 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Matcha Custard Snow Skin Mooncake
Pas d’évaluation
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35min
Veggie Pulp Crackers
11h 30min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Pas d’évaluation
Stir Fried Potato Shreds
Pas d’évaluation
Black tahini
20min
Black sesame cream soup
15min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 40min
Collagen Soup Broth
8h 25min
Slap pap (soft porridge)
40min