
Appareils et accessoires
Savoury Vegetarian Rice
Prép. 5min
Total 35min
5 portions
Ingrédients
-
garlic cloves4
-
shallots30 g
-
fresh ginger10 g
-
coriander roots with 2 cm stems3
-
ghee50 g
-
tomato purée100 g
-
carrots cut in 2 cm strips100 g
-
tomatoes cut in cubes (5 cm)300 g
-
fresh shiitake mushrooms stems removed and cut in slices200 g
-
chicken stock powder1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
water700 g
-
parboiled basmati rice rinsed500 g
-
fresh coriander chopped, to garnish1 sprig
Infos nut. par 1 portion
Calories
514 kcal /
2151 kJ
Protides
9 g
Lipides
11 g
Glucides
95 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
2 g
Sodium
610 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

One-Pot Rice Meals
11 Recettes
International
International