Lotus Leaf Buns with BBQ Pork

5.0 1 évaluation
Prép. 20min
Total 2h 10min
12 pieces

Ingrédients

Lotus leaf buns
  • water
    800 g
  • sugar
    30 g
  • corn oil
    30 g
  • active dry yeast
    2 tsp
  • pau flour
    400 g
  • salt
    2 pinches
  • corn oil to grease
BBQ pork
  • pork tenderloin
    350 g
    350 g pork belly, skinless
  • Chinese five spice powder
    ½ tsp
  • sugar
    1 ½ tsp
  • water
    500 g
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    1 tbsp
  • honey
    1 tbsp
  • light soy sauce
    1 ½ tsp
  • dark soy sauce
    1 tbsp
  • hoisin sauce
    2 tbsp
  • garlic cloves finely chopped
    2
  • iceberg lettuce halved
    6 leaf
  • Japanese cucumbers cored, cut in thin strips
    4
  • spring onions white part only, finely chopped
    1 bunch

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 piece

Protides 9.1 g
Calories 1078.8 kJ / 257.8 kcal
Lipides 6.4 g
Fibre 2.5 g
Glucides 41.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...