Vegetarian Japchae
TM6

Vegetarian Japchae

3.7 ( 26 évaluations )

Ingrédients

  • 14 oz firm tofu
  • 2 - 3 tbsp cornstarch
  • 40 oz water
  • 7 oz cellophane noodles
  • 4 oz yellow onions thinly sliced half moons
  • 3 garlic cloves thinly sliced
  • 3 - 4 tbsp sesame oil divided
  • 3 oz carrots julienned
  • 3 oz fresh shiitake mushrooms stems discarded, thinly sliced
  • 1 oz baby spinach
  • 4 oz bell peppers julienned
  • 5 oz zucchini julienned
  • 2 oz soy sauce
  • 1 oz sugar
  • 1 tbsp toasted sesame seeds
  • green onions julienned, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
512.4 kcal / 2143.6 kJ
Protides
19.7 g
Lipides
20.6 g
Glucides
67.2 g
Fibre
5.7 g
Graisses saturées
3 g
Sodium
835.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives