Appareils et accessoires
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Prép. 15min
Total 1h 40min
2 portions
Ingrédients
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)2
-
parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
2 sprigs thyme, freshdill, fresh2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)63 oz
-
lemon juice2 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
3092.7 mg
Protides
80.9 g
Calories
3960 kJ /
946.5 kcal
Lipides
66.5 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
14.4 g
Glucides
1.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Stir-fried Clams
35min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Sous-Vide Salmon
1h
Yasai Yaki
25min
Shrimp Sauté
25min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Broccoli Sauté
20min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min