Appareils et accessoires
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
Prép. 10min
Total 25min
14 oz
Ingrédients
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
6 oz red onions, cut in wedgesyellow onions cut in wedges6 oz
-
carrots sliced (½ in. rounds)4 ½ - 5 oz
-
celery sticks sliced (½ in.)2 ½ - 3 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 14 oz
Sodium
171 mg
Protides
4 g
Calories
1213 kJ /
290 kcal
Lipides
20 g
Fibre
9.6 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Basic Vegetables
16 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Green Beans
30min
Steamed Asparagus
35min
Steamed Cabbage
25min
Steamed Cauliflower
25min
Steamed Broccoli
25min
Steamed Carrot Slices
25min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Mirepoix
15min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20min
Sautéing 7 oz Onions
20min