Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)

Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)

4.6 16 évaluations
Prép. 30min
Total 1h 15min
4 portions

Ingrédients

Dough
  • all-purpose flour plus extra to dust
    9 oz
  • corn starch
    1 oz
  • salt
    1 tsp
  • vegetable oil
    1 tbsp
  • water
    4 ½ oz
Chicken
  • yellow onion cut into thin wedges (¼ in.)
    4 oz
  • water
    35 oz
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • chicken thighs, boneless and skinless cut into strips (¾ in.)
    12 oz
  • garlic cloves to taste
    8 - 10
  • vegetable oil
    1 ½ tbsp
  • sesame oil plus extra to drizzle
    1 tbsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Noodles and Soup
  • water
    60 oz
  • green onions thinly sliced, for garnish
    2
  • gochujang (Korean chili paste) to serve (optional - see Tip)

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1598 mg
Protides 20.2 g
Calories 2064.9 kJ / 493.5 kcal
Lipides 19.9 g
Fibre 3.1 g
Graisses saturées 3.8 g
Glucides 59.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...