Appareils et accessoires
Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
Prép. 35min
Total 7h 20min
4 portions
Ingrédients
Piri Piri Chicken
-
garlic cloves3
-
fresh Fresno chilies stems removed, halved4
-
dried 'chile de árbol' chilies to taste2 - 4
-
ground smoked paprika½ tsp
-
coarse salt1 tsp
-
dried oregano½ tsp
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
red wine vinegar1 ½ oz
-
whole chicken spatchcocked (see Tip)53 oz
Vegetable Salad
-
mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (2 in.)16 oz
-
mayonnaise3 ½ oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
Dijon mustard1 ½ tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
904 mg
Protides
65 g
Calories
3665 kJ /
876 kcal
Lipides
63 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Sensor Meat, Poultry and Fish
32 Recettes
États-Unis
États-Unis
Weekend Meals
16 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sambal Tumis
1h 10min
Spiralized Sweet Potato Begedil
35min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Rainbow Salad
30min
Fish and Chips
30min
Penne with Mussels
2h 5min
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Gochujang Ramen Noodles
30min
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30min
Asian Stir Fry with Noodles
1h 5min