Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chicken and Marinade
- 16 oz chicken thighs, boneless and skinless
- 3 garlic cloves
- ¾ in. fresh ginger, peeled (approx. 0.5 oz)
- 3 green onions, trimmed and quartered (approx. 2 oz)
- 3 sprigs cilantro, stems and leaves
- 2 tbsp miso
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp mirin
Broth
- 1 - 2 fresh chilies (e.g. serrano), sliced
- 3 - 4 shiitake mushroom, dried, sliced
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp chicken stock paste (see Tip)
- 55 oz water
- 4 eggs, washed
- 4 oz carrot, halved lengthways and sliced (½ in.) (approx. 1-2 carrots)
- 3 ½ - 5 ½ oz baby corn, canned, drained and halved
- 5 ½ - 7 oz broccolini (approx. 1 bunch) trimmed and cut into pieces (1½-2 in.)
-
14
oz dried udon noodles
ou 14 oz dried ramen noodles - 1 - 2 tsp salt, to taste
- 1 - 2 green onions, trimmed and cut into thin slices, to garnish
- 2 - 3 sprigs cilantro, leaves only, torn, to garnish
- 1 tbsp ready-made fried onions, to garnish
- 1 nori sheet, cut into thin strips, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2887 kJ / 690 kcal
- Protides
- 44 g
- Glucides
- 95 g
- Lipides
- 15 g
- Fibre
- 9 g
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