Appareils et accessoires
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
Prép. 5min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
Eggplant
-
garlic clove1
-
fresh ginger½ oz
-
sugar1 oz
-
red miso (or akamiso)3 oz
-
mirin2 oz
-
sesame oil1 tsp
-
eggplants Ichiban Japanese4
-
vegetable oil to brush
Cucumber Salad
-
English cucumber (approx. 10 oz)1
-
red onion2 oz
-
rice wine vinegar2 oz
-
sugar1 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
chili flakes1 pinch
-
fresh cilantro, chopped½ oz
-
sesame seeds to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
9 g
Calories
1125 kJ /
269 kcal
Lipides
6 g
Fibre
19 g
Glucides
51 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Prep & Peel Pizzazz
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Basil Pesto
10min
Sous-vide Artichokes
55min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5min
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
3h 5min
Hummus (Ilan Hall)
9h 5min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Black Beans
30min