Appareils et accessoires
White Bean and Pumpkin Soup
Prép. 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
white onions cut into pieces4 oz
-
bacon slices cut into pieces2
-
celery cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter1 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
white beans (15 oz ea.), drained and rinsed3 cans
-
vegetable stock20 oz
-
pumpkin purée canned4 oz
-
maple syrup1 tsp
-
heavy whipping cream1 ½ oz
-
unsalted pumpkin seeds to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
354 mg
Protides
20 g
Calories
1540 kJ /
368 kcal
Lipides
9 g
Fibre
12 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
54 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Bone Appétit
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Split Pea Soup
1h 25min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Golden Beet Gazpacho
50min
Tomato Basil Soup
40min
Butternut Squash Ravioli Soup
35min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min