Appareils et accessoires
Fried Wontons
Prép. 45min
Total 45min
24 pieces
Ingrédients
-
dried shiitake mushrooms rehydrated in hot water3
-
fresh button mushrooms40 g
-
spring onions cut in pieces50 g
-
celery stalk cut in pieces25 g
-
soy sauce1 tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
raw prawns, peeled120 g
-
pork mince broken in pieces (see tip)120 g
-
filo pastry sheets3
-
water for sealing
-
sunflower oil for frying
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
2.3 g
Calories
284 kJ /
68 kcal
Lipides
5.2 g
Glucides
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Orange Marmalade Muffins
40min
Sweet And Sour Condiment Sauce
40min
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1h
Homemade sausages
1h 40min
Sweet And Sour Prawns
25min
Spicy Black Pepper Chicken
50min
Nyonya Spice Paste
15min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h
Savoury Bread and Butter Pudding
1h 10min
Sweet And Sour Condiment Sauce
40min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min