Braised Yee Mee
TM6 TM5

Braised Yee Mee

4.1 ( 127 évaluations )

Ingrédients

  • 150 g pork fillets cut in slices (1 cm)
    ou 150 g boneless chicken drumsticks cut in slices (1 cm)
  • 1 tsp light soy sauce
  • 1 tsp sesame oil dark (roasted)
  • 2 pinches white pepper powder adjust to taste
  • 15 g garlic cloves
  • 30 g oil
  • 10 g fresh ginger cut in thin slices
  • 10 g oyster sauce
  • 10 g dark soy sauce
  • ½ tsp salt
    ou ½ tsp chicken stock powder
  • 450 - 500 g water
  • 400 g dried yee mee (Chinese e-fu noodles)
  • 120 g choy sum (sawi), stems removed
  • 100 g prawns deshelled
    ou 100 g fish cakes
  • 1 sprig spring onion chopped, to garnish
    ou 1 sprig coriander leaves chopped, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
266 kcal / 1113 kJ
Protides
13 g
Lipides
7 g
Glucides
39 g
Fibre
1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives