Appareils et accessoires
Fried Beehoon
Prép. 5min
Total 20min
5 portions
Ingrédients
-
garlic cloves20 g
-
shallots20 g
-
olive oil50 g
-
cellophane noodles (mee hoon/rice vermicelli)400 g
-
water500 g
-
cabbage cut in 5 cm length200 g
-
carrots cut in strips (5 cm)50 g
-
Asian fish cake (optionnel) cut in thin slices150 g
-
light soy sauce50 g
-
dark soy sauce (optionnel)30 g
-
oyster sauce30 g
-
chicken stock powder (optionnel) homemade or store-bought½ tsp
-
ground white pepper1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
797 mg
Protides
7.8 g
Calories
2018.2 kJ /
482.4 kcal
Lipides
15.3 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
2.5 g
Glucides
78.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
First Flavours
30 Recettes
International
International
Our Favourites
28 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Char Kway Teow
15min
Crispy Ikan Bilis
40min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Chicken porridge with century egg
30min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Nasi Lemak
45min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Braised Yee Mee
30min
Sambal Petai Prawns
20min
Stir fried broccoli with carrot
15min
Chicken Porridge
35min