Appareils et accessoires
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
Prép. 10min
Total 25min
3 portions
Ingrédients
-
cooking oil40 g
-
large prawns unpeeled, deveined (see tip)250 g
-
garlic clove1
-
shallots30 g
-
fresh ginger cut in slices15 g
-
bird's eye chilli1
-
dried shrimp soaked to soften10 g
-
fresh lemongrass (optionnel) white part only, bruised1 stalk
-
curry powder1 tbsp
-
curry leaves1 stalk
-
light soy sauce1 tbsp
-
sugar1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
395 mg
Protides
18 g
Calories
962 kJ /
230 kcal
Lipides
14 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
High Temp. Asian Cooking
12 Recettes
International
International
Kitchen Meastro
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Tom Yam Mee Hoon
30min
Crispy Ikan Bilis
40min
Masala Squid
25min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Tom Yum Goong
30min
Sweet And Sour Prawns
25min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Nasi Lemak
45min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Chicken Porridge
35min