Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
TM6

Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice

4.3 ( 85 évaluations )

Ingrédients

  • 600 - 650 g whole chicken legs (approx. 2 whole legs), cut in pieces (4 cm)
  • 50 g light soy sauce
  • 50 g oyster sauce
  • 30 g dark soy sauce
  • 1 tsp white pepper powder
  • 1 tsp dark sesame oil (roasted)
  • 3 garlic cloves
  • 20 g fresh ginger
  • 20 g salted fish toasted, cut in small pieces
  • 20 g cooking oil
  • 5 dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, cut in slices
  • 100 g Chinese sausages (approx. 2 sausages), casing removed, cut in thin slices (optionnel)
  • 450 g water
  • 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (optionnel)
  • ½ tsp sugar
  • 350 g parboiled basmati rice rinsed
    ou 350 g Bario rice rinsed
  • 1 - 2 sprigs spring onions chopped, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
543 kcal / 2272 kJ
Protides
26 g
Lipides
23 g
Glucides
54 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6 g
Sodium
1262 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives