Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)

Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)

4.6 14 évaluations
Prép. 10min
Total 1h 10min
6 portions

Ingrédients

Prawn meatballs
  • minced pork
    100 g
  • fresh prawn flesh
    150 g
  • fresh water chestnuts peeled
    30 g
  • salt
    ¼ tsp
  • white pepper powder
    ¼ tsp
  • sesame oil dark (roasted)
    ½ tsp
  • cornflour (starch)
    1 tsp
Soup base
  • water
    1500 g
  • chicken stock powder
    2 tsp
  • salt
    1 tsp
  • white pepper powder
    1 tsp
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    1 tbsp
  • dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed
    10
  • cabbage cut in 4 cm squares
    300 g
  • fried fish maws soaked to soften, cut in 5 cm length (see tip)
    50 g
  • fresh coriander to garnish
    1 sprig

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 515 mg
Protides 8 g
Calories 527 kJ / 126 kcal
Lipides 4 g
Fibre 1 g
Graisses saturées 1 g
Glucides 13 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...