Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
TM6

Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)

4.6 ( 14 évaluations )

Ingrédients

Prawn meatballs

  • 100 g minced pork
  • 150 g fresh prawn flesh
  • 30 g fresh water chestnuts peeled
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp white pepper powder
  • ½ tsp sesame oil dark (roasted)
  • 1 tsp cornflour (starch)

Soup base

  • 1500 g water
  • 2 tsp chicken stock powder
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp white pepper powder
  • 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 10 dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed
  • 300 g cabbage cut in 4 cm squares
  • 50 g fried fish maws soaked to soften, cut in 5 cm length (see tip)
  • 1 sprig fresh coriander to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
126 kcal / 527 kJ
Protides
8 g
Lipides
4 g
Glucides
13 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
1 g
Sodium
515 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives