Mustard Green Rice

Mustard Green Rice

4.0 3 évaluations
Prép. 10min
Total 35min
6 portions

Ingrédients

  • shallots
    70 g
  • garlic cloves
    5
  • dried shrimp soaked to soften
    20 g
  • dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, cut in slices
    5
  • cooking oil
    40 g
  • Chinese mustard green trimmed
    500 g
  • dark soy sauce
    30 g
  • light soy sauce
    30 g
  • chicken stock powder
    10 g
    10 g mushroom seasoning powder
  • water
    500 g
  • white pepper powder
    1 pinch
  • roasted pork belly (siew yoke) cut in pieces (1 cm)
    200 g
  • parboiled basmati rice rinsed
    500 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 642 mg
Protides 21 g
Calories 2063 kJ / 493 kcal
Lipides 13 g
Fibre 7 g
Graisses saturées 3 g
Glucides 75 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...