Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
TM6 TM5 TM31

Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)

4.5 ( 2 évaluations )

Ingrédients

  • 2250 g water
  • 1 waxed duck thigh rinsed
  • 350 g waxed pork belly
  • 40 g premium soy sauce
  • 40 g first draw soy sauce
  • 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 1 tsp lump sugar (optionnel)
    ou 1 tsp raw sugar (optionnel)
  • 300 g basmati rice rinsed
  • 100 g Chinese sausages (approx. 2 sausages), blanched
  • 100 g Chinese liver sausages (approx. 2 sausages)
  • 150 g French beans cut in 6 cm length
  • 1 sprig spring onion chopped, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
489 kcal / 2044 kJ
Protides
21 g
Lipides
22 g
Glucides
48 g
Fibre
6 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives