Versions compatibles
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g yam beans (sengkuang), peeled and cut in blocks that fit into wide feeder tube
- 100 g carrots, peeled
- 100 g cabbage, cut in wedges that fit into wide feeder tube
- 20 g garlic cloves
- 30 g shallots
- 20 g vegetable oil
- 30 g Chinese dried mushrooms, soaked until soft and shredded
- 20 g shredded dried cuttlefish, rinsed
- 100 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (3-5 mm)
- 20 g oyster sauce, adjust to taste
- 40 - 50 g light soy sauce, adjust to taste
-
1
tsp homemade chicken stock paste (see tips)
ou mushroom seasoning powder - 1 pinch white pepper powder
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 494 kJ / 118 kcal
- Protides
- 9 g
- Glucides
- 12 g
- Lipides
- 4 g
- Fibre
- 1 g
Recettes alternatives
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Mock Fin Soup
35 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Tomato-egg soup
20 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Shallot Oil
25 min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min