Lala Clam Soup Meehoon

4.5 2 évaluations
Prép. 10min
Total 1h 15min
4 portions

Ingrédients

  • lala clams with shells
    500 g
  • water
    2600 g
  • salt
    2 heaped tbsp
  • dried mee hoon (rice vermicelli)
    200 g
  • fresh ginger cut in slices
    60 g
  • garlic clove
    1
  • bird's eye chillies
    2
  • cooking oil
    30 g
  • sesame oil (roasted)
    ½ tsp
  • hot water for blanching
  • Chinese cabbage cut in large chunks
    300 g
  • fish sauce (optionnel)
    2 tsp
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    60 g
  • chicken stock powder
    2 tsp
  • white pepper powder
    1 pinch
  • salt to taste
    2 ½ tsp
  • wolfberries (goji)
    20 g
  • fresh coriander leaves only, chopped, to garnish
    2 sprigs
  • fried garlic to garnish
    10 g
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (optionnel)
    1 tbsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 2785 mg
Protides 17.1 g
Calories 1435.9 kJ / 343.2 kcal
Lipides 8.1 g
Fibre 2.3 g
Graisses saturées 1.2 g
Glucides 47.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...