Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets

Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets

4.0 3 évaluations
Prép. 10min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

  • water extra 2 tbsp water for mixing in Step 5
    1700 g
  • vegetable oil
    3 tbsp
  • salt
    1 tsp
  • broccoli rinsed, cut in florets
    300 g
  • garlic cloves
    2
  • dried Chinese mushrooms soaked to soften, stems removed
    8
  • beancurd sheets dried
    100 g
  • dark soy sauce
    ¼ tsp
  • light soy sauce
    1 ½ tbsp
  • oyster sauce
    1 tbsp
  • sugar
    1 ½ tsp
  • sesame oil
    ½ tsp
  • white pepper powder
    ½ tsp
  • cornflour (starch)
    1 tbsp
  • wolfberries (goji) (optionnel)
    5 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 944 mg
Protides 7 g
Calories 786 kJ / 188 kcal
Lipides 14 g
Fibre 3 g
Graisses saturées 6 g
Glucides 13 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...