Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
TM6

Sea Coconut Braised Fish Maw Soup

5.0 ( 2 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g dried fish maw soaked overnight to soften, rinsed, cut into pieces (3 cm)
  • 20 g yu zhu (Solomon's seal rhizome)
  • 20 g sand ginseng (sha shen)
  • 20 g dried lily bulb slices
  • 20 g sea coconut cut in slices
  • 30 g dried snow fungus soaked to soften, cut in small pieces
  • 10 pieces Chinese red dates pitted
  • 1000 g water

Infos nut.
par 1 portion
Calories
67.5 kcal / 282.5 kJ
Protides
7.2 g
Lipides
0.4 g
Glucides
7.6 g
Fibre
2.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives