Appareils et accessoires
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
Prép. 10min
Total 25min
6 portion
Ingrédients
-
taro (yam), peeled and cut in chunks600 g
-
water400 g
-
gingko nuts peeled and rinsed (see tips)80 g
-
sugar adjust to taste80 - 130 g
-
vegetable oil30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2 g
Calories
1167 kJ /
279 kcal
Lipides
5 g
Fibre
0 g
Glucides
56 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Favourites
28 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Braised pork belly
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Sesame Crème
10min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Salted Fish Pork Belly
30min
Authentic Meat Floss
1h 40min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Yam Rice
45min
Rice Wine Chicken
30min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min