Appareils et accessoires
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
Prép. 5min
Total 30min
5 portions
Ingrédients
-
cooking oil10 g
-
prawns (approx. 10 prawns), whiskers removed, deveined, cleaned and patted dry with kitchen towels500 g
-
garlic cloves5
-
salted egg yolks rinsed4
-
butter softened at room temperature50 g
-
curry leaves leaves only2 sprigs
-
red bird's eye chillies (chilli padi) sliced3 - 5
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)10 g
-
salt½ tsp
-
white pepper powder½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
360 mg
Protides
23 g
Calories
949 kJ /
227 kcal
Lipides
14 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
High Temp. Asian Cooking
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Crispy Ikan Bilis
40 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Curry Chicken
1 Std.
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Sweet And Sour Prawns
25 Min
Fried Beehoon
20 Min
Lemon Chicken
25 Min
Chicken Porridge
35 Min