Braised Chicken with Mushroom
TM6 TM5

Braised Chicken with Mushroom

4.5 (61 évaluations )

Ingrédients

  • 600 g chicken, with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)
  • 60 g oyster sauce
  • 30 g dark soy sauce
  • 10 garlic cloves
  • 20 g fresh ginger, cut in thin slices
  • 30 g sesame oil, dark (roasted)
  • 50 g water, plus 2 tbsp for thickening
  • 20 dried shiitake mushrooms, rinsed, soaked to soften, stems removed
  • 10 g cornflour (starch)
  • 1 sprig spring onion, finely chopped, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1347 kJ / 322 kcal
Protides
21 g
Glucides
13 g
Lipides
20 g
Fibre
1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives