Appareils et accessoires
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
Prép. 45min
Total 1h 35min
6 portions
Ingrédients
Gnocchi
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
sweet potatoes peeled, sliced (3 cm)450 g
-
water plus extra for cooking gnocchi1000 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
garlic powder½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Gorgonzola Sauce
-
plain flour20 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
unsalted butter20 g
-
milk300 g
-
Gorgonzola piccante, cut in pieces100 g
-
fresh chives finely chopped2 Tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
16.2 g
Calories
1808 kJ /
430 kcal
Lipides
13.8 g
Glucides
58 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Italian Kitchen
62 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
3h
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Lentil Moussaka
2h 20min
Potato and Cheese Bites
2h
Beetroot and Kale Pizza
2h
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Pumpkin and Spinach Pie
1h 35min
Pumpkin Quiche
2h 5min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min