Appareils et accessoires
Brisket Burrito
Prép. 15min
Total 1h 30min
10 pieces
Ingrédients
Meat and Rice
-
long-grain rice3 ½ oz
-
water to soak rice
-
beef brisket untrimmed, cubed (1 in.)16 oz
-
water24 oz
-
ground cumin2 pinches
-
chili powder1 pinch
-
dried bay leaf1
-
white onion2 ½ oz
-
salt½ tsp
Beans
-
black beans (approx. 15 oz), rinsed and drained1 can
-
canned sweet corn kernels drained5 oz
-
ground cumin2 pinches
-
2 pinches ancho chili powderchipotle chili powder (optionnel)2 pinches
-
canned tomato sauce4 ½ oz
-
salt (optionnel)½ tsp
Burrito
-
large flour tortillas10
-
salad greens to serve
-
pico de gallo to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
633.6 mg
Protides
16.1 g
Calories
1529.2 kJ /
365.5 kcal
Lipides
14.3 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
4.8 g
Glucides
43.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sticky Sesame Chicken
40min
Mushroom Fettuccini
40min
Broccoli Pizza Crust with Cheese
1h
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Steak Stir Fry Salad
35min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35min
Classic Diner Burger
25min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1h 30min
Chicken Parmesan
1h 10min
Beef Lasagna
2h 5min
Caramel Brownies
1h 50min
Chicken Tacos
1h 10min