Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins

Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins

4.1 7 évaluations
Prép. 15min
Total 40min
12 pieces

Ingrédients

  • sunflower oil plus extra to grease
    3 ½ oz
  • sharp cheddar cheese cut into pieces (approx. 1 in.)
    2 oz
  • carrots cut into pieces (approx. 1 in.)
    3 ½ oz
  • raw hazelnuts with skin
    2 ½ oz
  • whole milk
    6 ½ oz
  • large eggs
    2
  • all-purpose flour
    9 oz
  • baking powder
    2 tsp
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • ground cayenne pepper to taste
    ½ tsp
  • frozen green peas
    9 oz

Infos nut. par 1 piece

Calories 248 kcal / 1039 kJ
Protides 7 g
Lipides 15.5 g
Glucides 20.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...