Appareils et accessoires
Ginger Snaps with Mascarpone and Figs
Prép. 30min
Total 1h 55min
48 pieces
Ingrédients
Ginger Snaps
-
all-purpose flour8 oz
-
ground cinnamon1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
unsalted butter in pieces, softened to room temperature4 oz
-
sugar6 oz
-
molasses2 oz
-
grated ginger1 oz
-
vanilla extract½ tsp
-
egg yolk from large egg1
Assembly
-
heavy whipping cream10 oz
-
mascarpone3 ½ oz
-
confectioners sugar2 tbsp
-
Grand Marnier½ oz
-
vanilla extract½ tsp
-
fresh figs halved, then cut into thirds8
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
36 mg
Protides
1 g
Calories
360 kJ /
86 kcal
Lipides
5 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Feasts
28 Recettes
États-Unis
États-Unis
Holiday Celebration
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon Curd
1 h
Jalapeño Popper Dip
1 h 10 min
Banana Liqueur Pudding
6 h
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Maple Cream Custard
20 min
Praline Pecans
4 h 20 min
Ginger Cabbage Slaw
15 min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 min
Chocolate Orange Mousse
2 h 20 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min
New Orleans Style Cheesecake
6 h 5 min
Deviled Eggs
20 min