Appareils et accessoires
Ginger Snaps with Mascarpone and Figs
Prép. 30min
Total 1h 55min
48 pieces
Ingrédients
Ginger Snaps
-
all-purpose flour8 oz
-
ground cinnamon1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
unsalted butter in pieces, softened to room temperature4 oz
-
sugar6 oz
-
molasses2 oz
-
grated ginger1 oz
-
vanilla extract½ tsp
-
egg yolk from large egg1
Assembly
-
heavy whipping cream10 oz
-
mascarpone3 ½ oz
-
confectioners sugar2 tbsp
-
Grand Marnier½ oz
-
vanilla extract½ tsp
-
fresh figs halved, then cut into thirds8
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
36 mg
Protides
1 g
Calories
360 kJ /
86 kcal
Lipides
5 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Feasts
28 Recettes
États-Unis
États-Unis
Holiday Celebration
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Garlic Pull-Apart Knots
1h 55min
Chocolate Chip Cookies
50min
Double Peanut Cookies
30min
Oaxacan Chocolate Brownies
40min
Chicken Pad Thai
45min
Hasselback Potatoes with Shallot Compote
1h 45min
Summer Berry Pudding
24h
Buffalo Cauliflower Bites
25min
Tamales Verdes
2h 55min
Fish Tacos
45min
Kringle
2h 30min
Sourdough Starter Discard Chocolate Chip Cookies
40min