Appareils et accessoires
Grilled Pineapple Salsa
Prép. 15min
Total 20min
6 portions
Ingrédients
-
fresh pineapple cored and sliced in rounds14 oz
-
red onion quartered2 ½ oz
-
red bell pepper de-seeded and de-stemmed1
-
jalapeño pepper de-seeded and de-stemmed, halved1
-
fresh cilantro leaves1 oz
-
lime juice (approx. 2 limes)1 oz
-
olive oil1 oz
-
salt1 ½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1 g
Calories
368 kJ /
88 kcal
Lipides
5 g
Fibre
2 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sausage Stuffed Kabocha
2h 45min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45min
Mushroom Risotto
30min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Chicken Skewers with Peanut Dipping Sauce
45min
Shredded Jerk Chicken
1h 55min
Spiced Corn Salad
25min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10min
Turkey Chili
45min
Cantina Salsa
5min