Appareils et accessoires
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
Prép. 10min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
yellow onion in pieces4 oz
-
garlic cloves4
-
fennel seeds⅛ tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
Italian sausage casings removed, in pieces (1 in.)16 oz
-
carrots peeled, sliced (¼ in.)5 oz
-
fennel bulb halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish4 oz
-
vegetable stock26 oz
-
tomato paste1 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
rigatoni pasta, dried10 oz
-
canned chickpeas rinsed, drained14 ½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
850.3 mg
Protides
22.4 g
Calories
2404.5 kJ /
574.7 kcal
Lipides
28.7 g
Fibre
7.7 g
Graisses saturées
9.1 g
Glucides
57.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
One Pot Pastas
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Pasta Primavera
50 min
Chicken and Pineapple Wraps
1 godz. 20 min
Tomato Basil Pasta
45 min
Colorado Cowboy Beans
1 godz. 5 min
Turkey Chili
45 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Creole Style Jambalaya
1 godz. 10 min
Cantina Salsa
5 min