Pork and coriander steamed dumplings (shumai)

Pork and coriander steamed dumplings (shumai)

3.4 15 évaluations
Prép. 40min
Total 1h
20 pieces

Ingrédients

Sui mai wrappers
  • water
    50 g
  • plain flour
    180 g
  • egg
    1
Filling
  • piece fresh ginger peeled and cut into pieces
    3 cm
  • dried shiitake mushrooms cut into slices
    6 pieces
  • pork mince
    300 g
  • shrimp (small), peeled (see Tips)
    200 g
  • fresh coriander stalks and roots only, roughly chopped
    6 sprigs
  • salt
    1 tsp
  • white sugar
    1 tsp
  • cornflour
    1 tsp
  • ground white pepper
    2 tsp
  • sesame oil
    1 ½ tsp
  • water
    500 g
  • fish roe for garnishing (optional)

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 piece

Sodium 187.6 mg
Protides 6.9 g
Calories 342.5 kJ / 81.5 kcal
Lipides 2.5 g
Fibre 0.9 g
Graisses saturées 0.8 g
Glucides 7.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...