Poached eggs with hollandaise
TM6

Poached eggs with hollandaise

2.2 ( 45 évaluations )

Ingrédients

Hollandaise sauce

  • 100 g butter cut into cubes (1-2 cm)
  • 3 egg yolks
  • 1 tbsp lemon juice
  • sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Poached eggs

  • 1900 g water
  • 4 whole eggs
  • 1 bunch asparagus woody ends trimmed
  • 1 tbsp fish roe to serve (ocean trout or salmon - see Tips)
  • 1 tbsp fresh chives (chopped) or micro greens, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
315.4 kcal / 1324.7 kJ
Protides
11.9 g
Lipides
29.5 g
Glucides
1 g
Fibre
1.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives