Appareils et accessoires
Cooking gnocchi or pasta
Prép. 15min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
gnocchi or fresh pasta (see Tips, for choice of pasta)200 - 400 g
-
water1700 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
727.3 mg
Protides
4.2 g
Calories
620 kJ /
147.6 kcal
Lipides
0.9 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
0.2 g
Glucides
29.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Blade Cover Basics
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Mini Shrimp Omelettes
35min
Sayur Asem
Pas d’évaluation
Boiled pasta
20min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Sunday lamb roast
Pas d’évaluation
Long-grain white rice
40min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Mashed potatoes for two
30min
Macadamia and hemp milk (Post-natal)
2h 5min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad (MEATER+®)
55min