
Appareils et accessoires
Steamed pork buns (baozi)
Prép. 30min
Total 2h 30min
24 pieces
Ingrédients
Dough
-
water250 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
baker's flour230 g
-
plain flour200 g
-
white sugar50 g
-
salt1 tsp
Filling
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
pork mince500 g
-
ground white pepper½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
Chinese five spice powder (see Tips)¼ tsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
soy sauce2 tbsp
-
sesame oil2 tbsp
-
Chinese cooking wine1 tbsp
Assembly
-
oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
water700 g
Infos nut. par 1 piece
Calories
141.8 kcal /
595.6 kJ
Protides
6.4 g
Lipides
5.5 g
Glucides
16.4 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
1.3 g
Sodium
275.2 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Yum Cha
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande