Appareils et accessoires
Banh bao (steamed pork buns)
Prép. 40min
Total 2h 45min
12 portions
Ingrédients
Bao (Buns)
-
full cream milk200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar20 g
-
self-raising flour350 g
-
baking powder1 tsp
-
vegetable oil30 g
Pork filling
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
boiling water for soaking
-
water2000 g
-
chilled water
-
quail eggs (see Tips)12
-
spring onions/shallots white part only; green part reserved for garnishing2
-
fresh chives cut into halves20 sprigs
-
Chinese sausages (approx. 60 g), cut into pieces (see Tips)2
-
pork mince500 g
-
rice wine vinegar2 tsp
-
oyster sauce2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
water1000 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
535.6 mg
Protides
14.5 g
Calories
1049.9 kJ /
249.9 kcal
Lipides
10 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
3.1 g
Glucides
24.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vietnamese
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sangria ginger punch
1 Std. 5 Min
Chocolate ice cream
12 Std.
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Chicken banh mi
4 Std. 35 Min
Pork vindaloo
2 Std. 20 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Soup dumplings (xiao long bao)
26 Std. 50 Min
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Milk bread (Challah)
2 Std. 20 Min