Sweet and sour pork ribs

Sweet and sour pork ribs

3.9 36 évaluations
Prép. 10min
Total 35min
2 portions

Ingrédients

  • fresh ginger peeled (see Tips)
    10 g
  • eschalots or brown onions, cut into wedges (4 cm)
    200 g
  • oil
    20 g
  • pork spare ribs cut into individual ribs and 4-5 cm in length (see Tips)
    500 - 600 g
  • light soy sauce
    15 g
  • dark soy sauce
    15 g
  • Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
    30 g
  • vinegar
    50 g
  • raw sugar
    20 g
  • sesame seeds toasted, for garnishing
    1 tsp

Niveau

facile


Infos nut. par 2 portions

Sodium 2266 mg
Protides 121.8 g
Calories 7578.2 kJ / 1804 kcal
Lipides 133.7 g
Fibre 5.2 g
Graisses saturées 46.9 g
Glucides 30 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...