![Lemon Chicken with Spring Onions Lemon Chicken with Spring Onions](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/02792EED-3D1D-467F-AEF7-6E488C5E8B93/Derivates/6FAD9FDE-1CCF-4547-A20E-BECD22BAB4BB.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 3 spring onions (approx. 7 oz), white parts, sliced, green parts thinly sliced, divided
- 1 lemon, thin peel only, no pith, plus extra lemon, sliced, to garnish
- 2 garlic cloves
- ¼ tsp salt
- 10 sprigs parsley, leaves only
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 oz unsalted butter, cubed
- 6 oz chicken stock, low sodium
- 2 oz lemon juice
- 2 oz white wine
- 2 tbsp capers, drained
-
24
oz chicken tenderloins
ou 24 oz boneless, skinless chicken breasts, in strips (1 in.)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 824 kJ / 197 kcal
- Protides
- 28 g
- Glucides
- 2 g
- Lipides
- 7 g
- Graisses saturées
- 6.3 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 724.8 mg
Recettes alternatives
Chicken Cacciatore with Orzo
1ч. 5 мин.
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 мин.
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1u. 10min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1h 15 min
Basque Chicken
1u. 10min
Beef Stroganoff
1h
Cobb Salad
1h
Rustic Potatoes with Chorizo
40min
Chicken Marsala
40min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35min