
Appareils et accessoires
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
Prép. 20min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
water1200 g
-
chicken wings skin on500 g
-
potatoes cut in pieces (1-2 cm)100 g
-
onions quartered150 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)1
-
celery stalk cut in pieces (2 cm)1
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
olive oil1 tsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
white rice100 g
-
medium egg1
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing1 sprig
Infos nut. par 1 portion
Calories
424 kcal /
1783 kJ
Protides
25 g
Lipides
24 g
Glucides
25 g
Fibre
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Greek Feast
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande