Appareils et accessoires
Rogge flatbreads
Prép. 20min
Total 2h 10min
8 stuks
Ingrédients
-
havervlokken70 g
-
water500 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
honing2 el
-
zonnebloemolie plus extra om in te vetten100 g
-
roggebloem200 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven380 g
-
zout1 ½ tl
-
gedroogd venkelzaad (optionnel) volgens smaak½ - 1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
9 g
Calories
1738 kJ /
415 kcal
Lipides
14 g
Fibre
4.8 g
Glucides
61 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Heerlijke flatbreads
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Pas d’évaluation
Frambozen-pistache cake
4h 35min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Pompoen vingers
1h 30min
Halloween broodjes
Pas d’évaluation
Heerlijke herfstdressing
Pas d’évaluation
Veelzijdige stevige soep
50min
Turkse flatbreads
2h 10min
Zoete of hartige pannenkoeken
35min
Dille en feta flatbread
1h 20min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min