Appareils et accessoires
Vier kazen flatbread om te delen
Prép. 15min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
-
olijfolie plus extra om in te vetten50 g
-
teentjes knoflook2
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
mozzarella in schijfjes80 g
-
water120 g
-
bloem plus extra om te bestuiven270 g
-
bakpoeder1 tl
-
zout1 tl
-
ricotta80 g
-
gorgonzola70 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
13 g
Calories
1618 kJ /
386 kcal
Lipides
21 g
Fibre
1.3 g
Glucides
35 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Heerlijke flatbreads
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rugelach met pistache-halva
Pas d’évaluation
Curry-wortelbrood
1h 5min
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1h 30min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Dracula bloed
Pas d’évaluation
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Indische kippenburger
4h
Salade van gehakte groenten
10min
Amandel Spritz-koekjes
1h
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3h 45min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Glutenvrij chocoladebrood
1h 10min