Versions compatibles
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
20
g sjalotten
ou 1 teentje knoflook - 1 takje verse rozemarijn, gewassen en gedroogde naaldjes
- 30 g extra vergine olijfolie, plus extra naar believen
- 20 g wortelen, in stukken (3-4 cm)
- 20 g selder, in stukken (3-4 cm)
- 180 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 200 g water
- ½ tl fijn zout
- 100 g volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)
- 60 g gepelde garnalen, vers (optionnel)
- extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1987 kJ / 475 kcal
- Protides
- 18 g
- Glucides
- 50 g
- Lipides
- 24 g
- Fibre
- 9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 Min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 Min
Couscous met lam en groenten
50 Min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 Min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Pas d’évaluation
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min
Aardappelgoulash
1 Std.
Stoofpot van linzen
2h 35min