Appareils et accessoires
Mediterraans Rozemarijnbrood
Prép. 25min
Total 1h 55min
12 portie
Ingrédients
-
rozemarijn, vers20 g
-
zout1 ½ tl
-
water400 g
-
verse gist25 g
-
kristalsuiker2 snuifjes
-
broodbloem600 g
-
olijfolie en een beetje voor de Varoma Cocotte60 gram
-
olijfolie om in te vetten
-
citroensap, vers geperst1 tl
-
zout, grof½ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
211.7 mg
Protides
8 g
Calories
1072 kJ /
256 kcal
Lipides
8.7 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
2.2 g
Glucides
35.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Pas d’évaluation
Mojito
5min
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Pas d’évaluation
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Pas d’évaluation
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Blue Hawaii
Pas d’évaluation
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Kalfszwezerik met lente-uien
Pas d’évaluation