Appareils et accessoires
Steak au Poivre
Prép. 20min
Total 20min
4 porties
Ingrédients
-
zwarte peperkorrels15 g
-
ossenhaas biefstuk versneden in 4 steaks500 - 600 g
-
runderbouillon60 g
-
brandy40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)60 g
-
olijfolie2 el
-
boter in blokjes50 g
-
zout naar smaak1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
29 g
Calories
2301 kJ /
550 kcal
Lipides
44 g
Fibre
1 g
Glucides
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ontvangen & genieten
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Choronsaus
20min
Vegetarische pizza
Pas d’évaluation
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Chocolademousse
3h 20min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min