Appareils et accessoires
Boter plank met spinaziepesto
Prép. 15min
Total 10min
20 porties
Ingrédients
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)500 g
-
melk20 g
-
pecorino, in stukken gesneden (2 cm)Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)50 g
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten40 g
-
bladspinazie, vers plus extra voor de garnering90 g
-
knoflookteentje½
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
Parma ham10 sneetjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
332 mg
Protides
5 g
Calories
766.1 kJ /
183.1 kcal
Lipides
17.5 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
7.7 g
Glucides
2.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Foodtrends 2023
17 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pad Thai
45min
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Pas d’évaluation
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Ingelegde champignons
Pas d’évaluation
Koken van gierst
Pas d’évaluation
Heksenvingerkoekjes
2h
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Pas d’évaluation
Citroen-kokos bliss balletjes
40min
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10min
Pesto met basilicum
5min