Appareils et accessoires
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
Prép. 15min
Total 35min
14 stuks
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
Gouda kaas in stukken70 g
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
zachte boter80 g
-
eierdooier1
-
baconblokjes70 g
-
zonnebloempitten40 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
zout½ tl
-
ei geklopt, om te kleuren1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
178.3 mg
Protides
6.7 g
Calories
715.4 kJ /
171 kcal
Lipides
11.9 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
9.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Pas d’évaluation
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Kimchi kaasdip
Pas d’évaluation
Kreplach
55min
Matzeballen
Pas d’évaluation
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Pas d’évaluation
Hornazo
Pas d’évaluation
Halloween quiche
2h
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Zalmburgers
25min