Appareils et accessoires
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
Prép. 15min
Total 45min
4 portie
Ingrédients
Asperges
-
olie20 g
-
asperges, groen schoongemaakt, in diagonale stukken gesneden (3 cm)250 g
-
pijnboompitten30 g
Daslook roomsaus en montage
-
verse daslook grof gehakt20 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olie20 g
-
bloem10 g
-
water300 g
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 volle tl
-
zout plus extra voor kruiden½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen plus extra voor kruiden¼ theelepel
-
verse spätzle (eierpasta)500 g
-
rode paprika's ontpit200 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
324 mg
Protides
21 g
Calories
3451 kJ /
825 kcal
Lipides
36 g
Fibre
7.3 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
106 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Margarita
10min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Pas d’évaluation
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Pas d’évaluation
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Pas d’évaluation
Eiersalade met curry
1h 30min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Pas d’évaluation
Gorgonzola spread
Pas d’évaluation
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Pas d’évaluation
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Gebakken buns
Pas d’évaluation
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation