Versions compatibles
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 4 teentjes knoflook
- 15 g verse peterselie
- 100 g olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 20 g citroensap
- 2 ½ tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 400 g rode paprika, stengels, zaden en vliezen verwijderd, in vieren gesneden
- 100 g rode uien, in dunne partjes (± 1 cm)
- 100 g aardappelen, in partjes (± 3 cm)
- 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- 1 citroen, in plakjes (0,5 cm)
- 2 takjes verse tijm
- 2 takjes verse rozemarijn
- 300 g venkelknol, in plakjes (± 3 mm)
- 200 g bindsla of Romeinse sla, in stukken (± 5 cm)
- 200 g kerstomaten, gehalveerd
- 140 g geroosterde rode paprika's (zie tip)
- 100 g gepelde amandelen, 15 min geweekt in heet water en uitgelekt
- 500 g brood, in plakjes, om op te dienen
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 8176.1 kJ / 1954.1 kcal
- Protides
- 234.6 g
- Glucides
- 92.7 g
- Lipides
- 67.7 g
- Graisses saturées
- 12.5 g
- Fibre
- 15.7 g
- Sodium
- 2731.5 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35 min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 min.
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 min
Paashaas apero-hapjes
Pas d’évaluation
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 min.
Risotto met eekhoorntjesbrood
35p
Koken van speltgraan
Pas d’évaluation
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Pas d’évaluation
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Pas d’évaluation
Vegetarische bruine rijst
40 min