Appareils et accessoires
Chicken Noodle Bowl
Prép. 25min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
chicken stock48 oz
-
red miso (or akamiso)3 oz
-
fresh ginger in 4 pieces2 in.
-
kombu2 in.
-
chicken breast, skinless, boneless sliced (½ in)12 oz
-
ponzu sauce1 oz
-
sesame oil½ tsp
-
udon noodles6 ½ oz
-
bok choy in pieces (½ in.)8 oz
-
sweet corn kernels8 oz
-
cucumber diced6 oz
-
fresh jalapeño chili sliced1
-
mint leaves to garnish16
-
lime cut into wedges2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
35 g
Calories
1711 kJ /
409 kcal
Lipides
6 g
Fibre
5 g
Glucides
53 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Steam Around the World
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35min
Longevity Noodles
40min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Pasta Primavera
50min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2h 45min
Cinnamon Hot Toddy
35min
Egg Drop Soup
45min
Blackened Fish Burger
55min
Crab Cakes
1h 35min