Appareils et accessoires
Chicken Noodle Bowl
Prép. 25min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
chicken stock48 oz
-
red miso (or akamiso)3 oz
-
fresh ginger in 4 pieces2 in.
-
kombu2 in.
-
chicken breast, skinless, boneless sliced (½ in)12 oz
-
ponzu sauce1 oz
-
sesame oil½ tsp
-
udon noodles6 ½ oz
-
bok choy in pieces (½ in.)8 oz
-
sweet corn kernels8 oz
-
cucumber diced6 oz
-
fresh jalapeño chili sliced1
-
mint leaves to garnish16
-
lime cut into wedges2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
35 g
Calories
1711 kJ /
409 kcal
Lipides
6 g
Fibre
5 g
Glucides
53 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Steam Around the World
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1h 5min
Quick Beef Pho
45min
Buffalo Ranch Chicken Salad
3h 5min
Peanut Butter and Jam Milk Rolls
3h 20min
Bibimbap
55min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Ramen Noodle Soup
40min
Pork and Green Beans Sauté
45min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Turkey Chili
45min